Spring Event bij Daily Trade Fair op 22 januari

Kom je ook? Meld je vandaag nog aan en stuur een mail met je gegevens aan hallo@qoozy.nl

Daily Trade Fair is dé trendsetter en het inspiratieplatform voor alle interieur professionals die hun tijd ver vooruit zijn. Met meer dan 125 exposanten is het daarom een zeer uitgebreid platform voor meubels, woonaccessoires, verlichting en interieurkunst.

Bloemisten, hoteliers, tuincentra en restauranthouders maar ook stylisten en interieurarchitecten zijn dol op de nieuwe ontwikkelingen in de markt en nemen graag bij ons een kijkje in de toekomst.
Aanmelden als professional kan hier.

"Maar ik dan als particulier?" hoor ik je denken.

Je hoort er gewoon bij!
Ben je een particuliere trendsetter, een stylist in spé of gewoon iemand die graag de nieuwste voorjaarstrends wil ontdekken? Dan wil ik je graag persoonlijk uitnodigen om als gast aanwezig te zijn tijdens het Spring Event. Omdat de beursvloer normaal gesproken 7 dagen per week alleen maar toegankelijk is voor de interieur professional, is aanmelden als particulier een must. 

Aanmelden als particulier doe je het beste vóór 18 januari door een mail te sturen  naar hallo@qoozy.nl  met de volgende informatie:

Wat:  Spring Event
Datum en tijd:  22 januari 2024 van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Waar:  Venrayseweg 214, 5928 RJ  Venlo

Voornaam:
Achternaam: 
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail adres:
Telefoon:
Waarom wil je er graag bij wil zijn? 

Aansluitend je mail ontvang je alle informatie over het event. Je bent van harte welkom en de koffie staat voor je klaar!