De Qoozy Family wordt steeds groter! Wil je ook de artikelen van Qoozy opnemen in je collectie? Speciaal voor woonwinkels en interieurwinkels zijn de producten van Qoozy zeer atractief met interessante inkoopprijzen en hoge marges. Qoozy is er voor wandde

Qoozy is op zoek naar woonwinkels, bloemisten en trendsetters voor wederverkoop

Toe aan écht iets nieuws in je winkel?
Qoozy is voor de uitbreiding van haar distributienetwerk op zoek naar bloemisten en woonwinkels in Nederland, België en Duitsland. De centrale B2B verkoop van Qoozy producten is op de Daily Trade Fair in Venlo.

Voor de professionals in hospitality en interieur, voor de bloemist en voor de woonwinkel is Daily Trade Fair 7 dagen per week te bezoeken op adres Venrayseweg 214 in Venlo. Meer informatie vind je op de website van Daily Trade Fair Venlo.

Waarom uitbreiding met lokale winkels? Interieurarchitecten, designers en stylistes vinden de Qoozy producten dicht bij huis voor de juiste look & feel. Daarnaast biedt de winkel de consument de mogelijkheid de producten van Qoozy te kopen waarbij de winkelier hoge marges kan berekenen op alle Qoozy producten. 

Heb je interesse om samen de Qoozy Family verder uit te breiden?

Get Qoozy! Qoozy producten zijn B2B te koop tegen zeer aantrekkelijke prijzen om te verkopen met hoge winstmarges. 

Meer informatie? Neem dan contact op met:


Roy Engels +31 62 9591195
Mariëlle Berden +31 617 119611


of stuur een mail met je vragen of opmerkingen naar hallo@qoozy.nl