Lampenkappen & maatwerk

Alle lampenkappen van Qoozy zijn uniek in stoffen, printdesign en afmetingen. Volledig naar eigen inzicht ga ik op zoek naar geschikte stoffen voor de kappen die passen bij de lijn lampenpoten zoals deze te zien in mijn winkel op de Daily Trade Fair en in mijn webwinkel. Altijd met oog voor de laatste trends en ontwikkelingen in de mode en in de industrie.

Qoozy lampenkappen van stoffen en afwasbare materialen:
- uit voorraad.
- op maat en naar wens gemaakt. 
- zelf aan te leveren (na goedkeuring monstermodellen).
- volledig naar eigen ontwerp en met zorg geprint op katoenen doek. 

- geluiddempend vilt in meer dan 20 kleuren.

- NIEUW voor bungalowparken en groep accommodaties heb ik speciale afwasbare materialen. Eventueel geprint met jouw eigen logo of design. 

Afmetingen tafellampen.

De tafellampen zijn verkrijgbaar in doorsnedes van 25 tot 60 cm met een binnenzijde in de kleuren wit, goud en zwart. Grotere doorsnedes op aanvraag.

 

NIEUW!
Een eigen ontwerp, afbeelding of logo.

NIEUW! Eigen naam of logo verwerkt in de stof.

Bij Qoozy kun je kiezen voor standaard designs met je eigen bedrijfsnaam of logo of we gaan helemaal out-of-the-box door een eigen design of een eigen afbeelding.

Een lampenkap met een afbeelding van je pand? 

Als voorbeeld een afbeelding van het bedrijfspand in combinatie met het bedrijfslogo. Hoe uniek wil je zijn?

Voor het maatwerk heb ik vele afmetingen in hoogte en diameter. Diameter vanaf 25 cm tot 60 cm. Grotere diameters zijn mogelijk in overleg. De hoogte van de kappen is afhankelijk van de afbeelding.  Consumentprijzen vanaf € 75,- per stuk. 

Vragen over aanmaak? Bel 077-3746500 of stuur een mail naar hallo@qoozy.nl